Sakarya'da Öldürülen Site Yöneticisi Defnedildi

Adapazarı ilçesinde doğalgaz aidat borcunu ödemediğini söylediği kişi tarafından öldürüldüğü iddia edilen site yöneticisi defnedildi Öldürülen Gürsel Şahin'in yeğeni Karagöz:'(Katil zanlısı) Bizi yaktı, Allah da onu yaksın. Buraya borcu var ödemiyor, 19 dairenin onun yüzünden doğalgazı yanmıyor, çoluk çocuk herkes perişan'

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, aidat borcunu ödemediğini söylediği kişi tarafından öldürüldüğü öne sürülen site yöneticisi toprağa verildi.

İddiaya göre, Korucuk Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında site yöneticiliği yapan Gürsel Şahin (55), dün 1700 Ada Yönetim Ofisi'nde, doğalgaz aidatını geciktirdiği için A.M.K. (60) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.M.K, Şahin'i bıçaklayarak ağır yaraladı. Gürsel Şahin, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 4 kız çocuk babası olduğu öğrenilen Şahin'in cenazesi, Korucuk TOKİ Numan Yazıcı Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Erenler Mezarlığı'na defnedildi.

Gürsel Şahin'in yeğeni Murat Karagöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, sözün bittiği yerde olduklarını belirterek, 'Bizi yaktı, Allah da onu yaksın. Buraya borcu var ödemiyor, 19 dairenin onun yüzünden doğalgazı yanmıyor, çoluk çocuk herkes perişan. Bu saatten sonra diyecek, yapacak bir şey yok. Sadece bekleyeceğiz.' diye konuştu.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve şoförlük yaptığı belirtilen şüpheli A.M.K, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak: AA