Rektör'den Genç MÜSİAD'a Ziyaret

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar Genç MÜSİAD Düzce Şubesini ziyaret ederek öğrencilere ve genç işadamlarına Düzce Üniversitesinde yapılacak olan yatırımlar, üniversitedeki öğrencilerin sorunları ve çözümleri hakkında istişarelerde bulundu.

Rektör'den Genç MÜSİAD'a Ziyaret
Soru cevap şeklinde devam eden ve samimi bir sohbet havasında süren buluşmada kampüs içerisinde yapılacak projeleri anlatan Rektör Çakar Düzce Üniversitesine yakışır bir kütüphane ve mimarisi Ay Yıldız şeklinde olacak olan sosyal yaşam alanının yapılacağından bahsetti.

Akçakoca’ya yapılacak İşletme Fakültesiyle yeni bir gelişmenin olduğunu ve yakın zamanda bu konuyla ilgili müjdeyi vereceklerini açıklayan Çakar yine Akçakoca yerleşkesindeki ulaşım problemleri ve yol çalışmaları ile ilgili şikayetlerin kendisin ulaştığını bunlarla ilgili çalışmaların başlatıldığını söyledi.



Öğrencilerin bütünleme sınavlarıyla ilgili sorularına cevap veren Rektör Çakar bütünleme sınavlarının kaldırıldığını üniversitelerin yazın kapılarına kilit vurulup örümcek ağları bağlayan kurumlar gibi değil sürekli aktif ve hareketli eğitim öğretime devam eden yerler olmasını istediklerini bildirdi.
Kaynak: İHA