Melih Gökçek FETÖ'nün CHP'ye verdiği görevi açıkladı

Habertürk'e özel röportaj veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek FETÖ'nün CHP'ye verdiği kirli görevi canlı yayında açıkladı.

Melih Gökçek FETÖ'nün CHP'ye verdiği görevi açıkladı
Melih Gökçek FETÖ'nün CHP'ye verdiği görevi açıkladı
Habertürk'te Veysi Ateş'in sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gökçek'e 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a FETÖ ile mücadelede yakın arkadaşları neden destek olmadı? Siz kendinize oradan bir pay biçtiniz mi?' sorusu soruldu.

'DARBE GÜNÜ DİRENİŞİ İLK BAŞLATAN BİZİZ'

'Gökçek ailesi olarak FETÖ'ye karşı yapılan mücadelede Türkiye'de ilk beş sayılsa heralde birisi biziz' diyen Melih Gökçek 'Cumhurbaşkanımız'ın FETÖ ile mücadele konusunda kastettiklerinin arasında her hangi bir alınganlık göstermem  böyle bir şey yok. Çünkü; ilk direnişi başlatan biziz. Cumhurbaşkanımız öldü mü? sağ mı? bunu bilmeden ilk direnişi biz başlattık dolayısıyla sayın Cumhurbaşkanımızın bizden rahatsız olduğunu sanmıyorum' dedi.

FETÖ ile mücadelede de dikkat çeken bir açıklamada bulunan Melih Gökçek kirli planı gözler önüne serdi.

'CHP'YE FETÖ İLE MÜCADELEYİ SULANDIRMA GÖREVİ VERİLDİ'

Özellikle Türkiye'de FETÖ'cüler Cumhuriyet Halk Partisi kanadıyla FETÖ ile mücadeleyi sulandırmaya çalışıyorlar. Şu an da CHP'ye böyle bir görev verilmiş durumda. Öyle bir görev verildiği için yapılan açıklamalar insanlara zulmediyorsunuz şeklinde. Bir kere insanlara zulmedip zulmetmediğimizi anlayabilmemiz için FETÖ'nün geçmiş olduğmuz dönemlerde yapmış olduğu cinayetleri hatırlamamız lazım.