Kütahya'da '15 Temmuz Milli İrade Destanı' Konulu Fotoğraf Sergisi

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kütahya İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilmiş fotoğraflardan oluşan ‘15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisi’ törenle açıldı.

Kütahya'da '15 Temmuz Milli İrade Destanı' Konulu Fotoğraf Sergisi
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Zafertepe Yurt Müdürlüğü’ndeki serginin açılışına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kaan Erarslan, KYK İl Müdürü Feyzullah Gayret, STK Temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisi’nin açılış kurdelesini Vali Ahmet Hamdi Nayir öğrencilerle birlikte kesti.

Açılışta konuşan Vali Nayir, “Bizler 15 Temmuz gecesi gençlerimize güvenmemiz gerektiğini gördük. Her biriniz 15 Temmuz gecesi destanının birer kahramanısınız. O hain kalkışmanın yaşandığı gece gençlerimizin milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma ruhunu yakınen gördük. 15 Temmuzların yeniden yaşanmaması, yaşananların da unutulmaması adına bu tür etkinlikler oldukça önemli” diye konuştu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir daha sonra Anadolu Ajansı tarafından çekilen, milletin direniş gecesinin fotoğraflarından oluşan sergiyi gezerek bilgiler aldı. (EFE)
Kaynak: İHA