Denizli Demokrasi Platformundan Cumhuriyet Yürüyüşü

Platformun Dönem Sözcüsü Denizli Barosu Başkanı İlhan: 'Cumhuriyet ve değerlerinin sonsuza dek yaşatılacağına olan inancımızı herkesle paylaşmak için tüm yurttaşlarımızı 29 Ekim Cumartesi günü saat 19.30'da Atatürk Stadyumu'na Türk bayrakları ile davet ediyoruz.'

Denizli Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, vatandaşları 29 Ekim Cumartesi günü saat 19.30'da Türk bayrakları ile Cumhuriyet Yürüyüşüne davet etti.

İlhan, 26 sivil toplum örgütü temsilcileri ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda yaptığı basın toplantısında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri şükranla anarak, tarihin en vahşi terör saldırısı hain darbe girişimini ve tüm terör örgütlerini lanetledi.

Yaşanan olayların tamamının nedeni ve ortak özelliğinin, bu terörist unsurların emperyalist ülkelerin maşası olmalarından kaynaklı olduğunu dile getiren İlhan, şöyle dedi:

'Bizler her türlü olumsuzlukta bir bütün olmak için demokrasi diyoruz, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti diyoruz. Bu kavramların önemi için cumhuriyetin olmazsa olmazlığını yineliyoruz. İnandıkları değerlere canı pahasına sahip çıkan dedelerin torunları olarak belki onlara layık olamadık. Fakat her şeye rağmen tam bağımsız, laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti için bizler her türlü fedakarlığa hazırız.'

Cumhuriyet ve değerlerinin sonsuza dek yaşatılacağına olan inancı paylaşmak için vatandaşları 29 Ekim Cumartesi günü saat 19.30'da Atatürk Stadyumu'na Türk bayrakları ile gelmelerini isteyen İlhan, herkesi Cumhuriyet Yürüyüşüne davet etti.
Kaynak: AA