Uşak'ta Yol Çalışmaları

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Stadyum Kavşağı'nda yapımı süren Battı-Çıktı Projesi'nde son fore kazığın çakıldığını söyledi.

Başkan Cahan, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ile Stadyum Kavşağı'nda devam eden çalışmaları inceledi.

Çalışanlara tatlı ikramında bulunan ve projeyle ilgili bilgi alan Cahan, yaptığı açıklamada, yıl sonuna kadar projeyi tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Cahan, şöyle konuştu:

'Projede son fore kazık çakma işlemi yapıldı. Yaklaşık 20 gün önce başlayan projede önemli mesafe alındı. Projeyi yıl sonuna bitirmeyi hedefliyoruz. Projenin tamamlanmasının ardından Ankara yolu ile Halil Kaya Gedik Bulvarının kesiştiği kavşağa battı-çıktı yapacağız. Kısa süre önce Otagar Kavşağı'nda 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağını hizmete açmıştık. Stadyum Kavşağı'nı bitirdikten sonra hat boyunca ilerleyip üçüncü Battı-Çıktı Projesi'ni hayata geçireceğiz. Böylelikle de hem şehir içi hem de şehirler arası trafik sorununu kalıcı olarak çözülecek. Şimdiden şehrimize, devletimize, milletimize hayırlı olsun.'

Kuş ise belediyenin ulaşım sorununun çözümü için önemli projeler hayata geçirdiğini belirterek Başkan Cahan'a teşekkür etti.

Kaynak: AA