Karabük Gazeteciler Cemiyeti'nden Milletvekili Şahin'e Ziyaret

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Özyurt, Sadık Aslan, Nurettin Acar, Hakan Tuçer ve Mahmut Gümüş, AK Parti Karabük Milletvekili ve 25. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin’i TBMM’deki makamında ziyaret ettiler.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti'nden Milletvekili Şahin'e Ziyaret
Milletvekili Şahin, Karabük Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın kurumu ve bu kurumun emektarları olan basın mensuplarının siyasilerin adeta sesi, gözü ve kulağı olduğunu söyledi.



Şahin, “Karabük basınının renkli, güçlü ve geniş kapsamlı oluşu bizim ayrı bir şansımızdır. Biliyorum ki sizler çok kısıtlı ve zor şartlar altında bu kamu görevinizi yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Bizler de sizlere her platformda destek olmalıyız. Karabük basını ile birebir diyalog ve istişarelerde kendimi biraz eksik hissediyorum. Bu sebeple önümüzdeki günlerde Karabük’te faaliyet gösteren basın kuruluşlarını tek tek ziyaret etmek programımda yer alıyor.” diye konuştu.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya ise Şahin’e kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ederek, “Mehmet Ali Şahin ismi biz Karabük için çok önemli. Bölgemizin nadir yetiştirdiği siyaset ve devlet büyüğüne sahip olmamız bizim için bir avantaj olarak görülmeli. Sizin Devlet içindeki deneyiminiz ile ağırlığınızdan faydalanarak kentimize gelecek hizmet ve yatırımları çoğaltmalıyız. Biliyoruz ki bu konuda üzerinize düşeni fazlasıyla Karabük için yapıyorsunuz ama biz sizden daha da fazla yararlanmanın peşindeyiz.” dedi.

Cemiyet Başkanı Kaya ayrıca, Şahin’e Karabük basını ve cemiyeti ile ilgili bilgiler vererek, karşılıklı sohbet etti.
Kaynak: İHA