EYOWF 2017'Ye Doğru

Spor Genel Müdürü Baykan, EYOWF 2017 öncesinde alt komite başkanlarının çalışmalarını yerinde görmek için Erzurum’a gelerek incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum'da düzenlenecek Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali (EYOWF 2017) öncesinde alt komite başkanlarının çalışmalarını inceledi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden (GHSMİ) yapılan açıklamada, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın 11-18 Şubat 2017 tarihlerinde Erzurum'da gerçekleştirilecek olan EYOWF 2017 öncesinde hazırlıkları yerinde görmek için kente geldiği belirtildi.

Erzurum'da EYOWF öncesinde alt komite başkanlarının çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği ifade edilen açıklamada, Baykan'ın EYOWF hizmet binasında, alt komite başkanları ile toplantılar yaparak, son gelişmeler hakkında bilgi aldığı kaydedildi.

Açıklamada, Baykan'ın, 29 Ekim’de hizmete girecek olan atlama kulelerinde de incelemelerde bulunarak müteahhit firma yetkilisi Turan Alp’ten bilgi aldığı bildirildi.

EYOWF için tanzim edilen hizmet binasına tabela asıldığı da bildirilen açıklamada, komite başkanlarının odaları ve çalışma salonlarının da düzenlemesinin yapıldığı ifade edildi.
Kaynak: AA