Emirdağ Kültür Sanat Derneği'nden Eskişehirli İş Adamına Ziyaret

Eskişehir-Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı araştırmacı-yazar Ahmet Urfalı ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehirli iş adamı Ayhan Sezer’i iş yerinde ziyaret etti.

Emirdağ Kültür Sanat Derneği'nden Eskişehirli İş Adamına Ziyaret
Ziyarette Eskişehir’in kültür ve sanatı hakkında görüş alışverişi yapıldı. ESAB Başkanı Urfalı, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Eskişehir’deki ESAB Derneği’nin önümüzdeki günlerde, Eskişehir’de yapacağı kültür sanat etkinlikleri hakkında Eskişehirli iş adamı Ayhan Sezer’i iş yerinde bilgilendirdim. Amaçlarımız, Eskişehir ve Emirdağ kültürünü birbiri ile kaynaştırarak, kentlilik bilinci içinde kültürel-sanatsal anlamda birliktelik sağlamaktır. Eskişehir’deki kültür sanat etkinliklerimizi bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz" dedi.

Eskişehirli iş adamı Ayhan Sezer ise yaptığı konuşmada, "ESAB’ın Eskişehir’deki kültür sanatla ilgili etkinliklerini çok yakından takip ediyorum. Eskişehir’deki kültür sanat alanında yaptıkları etkinliklere katılmaya çalışıyorum. Türk Dünyası Kültür Başkenti Eskişehir’e güzel ve yararlı sanatsal ve kültürel etkinlikler yaptığınıza yürekten inanıyorum, mekanımıza teşrif ederek bizi onurlandırdınız. Sizlere gayret ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Eskişehirli iş adamı Ayhan Sezer’e, ESAB Başkanı Ahmet Urfalı tarafından Emirdağ Tarih ve Kültür Atlası ile Emirdağ Tarihi adlı kitaplar hediye edildi.
Kaynak: İHA