Cumhuriyet'in 93'Üncü Yılı Beylikdüzü'nde Coşkuyla Kutlanacak

Demokrasi ve Cumhuriyet kültürünün günden güne pekiştiği Beylikdüzü’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku içinde kutlanacak. Beylikdüzü Belediyesi’nin organizasyonu ile Beylik Pazarı alanından başlayıp Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda son bulacak Cumhuriyet Korteji’ne binlerce vatandaş katılacak. Halkın gönlünde büyük bir yer edinen Zülfü Livaneli’nin de katılacağı Livaneli Orkestrası, Cumhuriyet Konseri ile güne damgasını vuracak.

Cumhuriyet'in 93'Üncü Yılı Beylikdüzü'nde Coşkuyla Kutlanacak
Milli değerlere, demokrasiye ve Cumhuriyet’e her zamankinden daha fazla sahip çıkılması gereken ülkenin bu dönemlerinde Beylikdüzü Belediyesi, birlik ve beraberlik içinde olmaya önem veriyor. İlçede geleneksel hale gelen Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın bu yılki organizasyonunda konsepti ’Çardak Altı Demokrasi Söyleşileri’ne çeviren Beylikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet ve demokrasi kültürünün gelişmesi için adımlarını atıyor.

Dev kortej ile kutlamalar başlayacak

Bu sene de Cumhuriyet’e ve demokrasiye atılacak adımlar, saat 18.00’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji ile başlayacak. Adnan Kahveci Mahallesi Beylik Pazarı Alanı’ndan start verilecek kortej yürüyüşü bando takımı eşliğinde binlerce vatandaşın katılımı ile Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda son bulacak. Cumhuriyet coşkusunun Beylikdüzü’nü dolduracağı gecede Zülfü Livaneli Orkestrası da saatler 20.30’u gösterdiğinde şahane bir konser verecek.

"Kalpler Daima Cumhuriyet İçin Atsın"

Demokrasi ve Cumhuriyet heyecanını yaşamaya herkesi davet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kalplerimizin bize en çok yakışacak yönetim biçimi Cumhuriyet için atması dileği ile. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Hani küçükken yarın bayram diye heyecandan uyuyamaz, törende alacağımız görevi ya da oyun içindeki rolümüzü yerine getirmek için sabırsızlanırdık ya Cumhuriyet için sabırsızlandığımız o anlarımız asla bitmesin istiyorum." dedi.

Kaynak: İHA