Başkan Uğur'dan AK Parti Teşkilatlarına Ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti İl, Karesi ve Altıeylül ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu. Yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yöneticilerine Büyükşehir Belediyesi çalışma ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Uğur, teşkilat üyeleri ile sohbet etti.

Başkan Uğur'dan AK Parti Teşkilatlarına Ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti İl, Karesi ve Altıeylül teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti Karesi İlçe Başkanlığına ziyarette bulunan Başkan Uğur, burada İlçe Başkanı Kemal Aydemir, yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile bir araya geldi. İlçe teşkilatlarının yeni hizmet binalarını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi proje ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi, soruları yanıtladı.

Başkan Uğur daha sonra Altıeylül İlçe Başkanlığına ziyarette bulunarak Başkan Ümit Demirbaş, yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile bir araya geldi. Başkan Uğur son olarak ise AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulundu. İl Başkanı Dinçer Orkan, yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgün, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Marmaralı ile bir araya gelen Uğur, burada da Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma ve projelerini anlattı.

Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir’i cazibe merkezi yapmayı istediklerini ifade eden Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile ilin çağ atlayacağını söyledi.



Başkan Uğur ziyaretlerin sonunda AK Parti’nin birlik ve beraberliğinin bozulmaması temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA