Abdulkadir Perşembe Vakfı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Müdür Koca'ya Ziyaret

Ortadoğu Teknik Üniversitesi tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) düzenlenen ve 24 farklı ülkeden 328 projenin katıldığı Uluslararası Yeşil Beyin Yarışması’nda dereceye giren Abdulkadir Perşembe Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İçel İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı makamında ziyaret etti.

Abdulkadir Perşembe Vakfı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Müdür Koca'ya Ziyaret
Yağmur Suyunu ve Lavabo Atık Suyunun Rezervuarlarda Kullanarak Doğal Gübre Oluşturulması projesiyle 3. olan Serhat Kesen ve Samet Can Şen, danışman öğretmeni Yunus Kulak, Konya Bilim Merkezi tarafından düzenlenen Sosyal Bilimler Makale Yarışması’nda psikoloji alanında 3. olan İlknur Kulu ve danışman öğretmeni Özcan Zorlu, aynı yarışmada medya ve iletişim alanında mansiyon ödülü alan Mehmet Öztunceroğlu ile danışman öğretmeni Yunus Kulak, Okul Müdürü Ali Uçar eşliğinde Müdür Koca’yı ziyaret etti.

Öğrencileri makamında kabul eden Koca, projeleri hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Koca, öğrencilere okul hayatlarında başarı diledi.
Kaynak: İHA