SASKİ'nin İlçelerdeki Yatırımları

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, ilçelerdeki içme suyu yatırımlarına hız verdiklerini bildirdi.

Demiciroğlu, yazılı açıklamasında, genel müdürlük görevine geldiği 22 ay içinde SASKİ olarak, ilçelerde büyük içme suyu yatırımları yaptıklarını aktardı.

İlçelerin kırsal kesimlerinde çok önemli içme suyu yatırımları gerçekleştirdiklerini belirten Demircioğlu, 'İçme suyu yatırımlarını hızlandırdık. Ara vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kırsal kesimdeki mahallelerde içme suyu sorununu çözene kadar, çalışmalarımız yoğun tempoda sürecek.' ifadelerini kullandı.

Demircioğlu, şunları kaydetti:

'19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinin muhtelif belde, mahalle ve caddelerinde İçme Suyu İnşaatı Yapım İşi Projesi tamamlandı. Proje, 6 milyon 500 bin liraya mal oldu. 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerini kapsayan içme suyu projesinde 135 kilometre şebeke hattı döşendi. Tamamlanan bu projeyle 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinin, 48 mahallesinde içme suyu sorununa neşter vurduk. Abonelik işlemleri de aralıksız devam ediyor.'

Kaynak: AA