NN Hayat Ve Emeklilik, BES'e Otomatik Katılımı Anlattı

NN Hayat ve Emeklilik şirketinin yöneticileri, 16. Dünya İnsan Yönetimi Kongresi kapsamında Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) otomatik katılım konusundaki gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.

NN Hayat ve Emeklilik'ten yapılan açıklamaya göre, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen kongrede 'Bireysel Emeklilik Sistemi ve Otomatik Katılım' başlığıyla bir oturum düzenlendi.

Oturumda, NN Hayat ve Emeklilik Satış Kanallarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Erdinç ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Başak Beleli, Türkiye'de BES'in geldiği noktayı, otomatik katılımla ilgili uygulama detaylarını, müşteri beklentilerini belirlemek amacıyla yaptıkları araştırma sonuçlarını ve şirketin bu alandaki çalışmalarını katılımcılara aktardı.

Erdinç ve Beleli tarafından yapılan ortak sunumda şu ifadelere yer verildi:

'Hem kısa vadede, hem uzun vadede en büyük önceliğimiz müşterilerimiz. Otomatik katılımda da NN'in bu konuda sahip olduğu global deneyim ve uzmanlığı ile her zaman müşterilerimizin yanında olacak ve kolay, hızlı ve güvenilir süreçlerimiz ile en mükemmel müşteri deneyimini yaşatacağız. NN Hayat ve Emeklilik olarak müşterilerimizin emeklilik tasarruflarının sağlam ve köklü bir şirkette değerlendirme ve uzun süreli istikrar arayışına uygun ürün ve hizmetler sunuyoruz.

Türkiye'de BES'e katılımcı sayısı 6,5 milyon ve fon büyüklüğü 56 milyar lira. Hedef ise 400 milyar liralık fona ulaşmak. Otomatik katılım, bu hedefe ulaşmak için atılan çok önemli bir adım. Sunduğumuz ürün ve hizmetlerle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve ayrıcalıklı olduklarını hissettirmek önceliğimiz. Hızlıyız ve deneyimliyiz. NN olarak, otomatik katılım konusunda özellikle Romanya ve Polonya başta olmak üzere pek çok ülkede edindiğimiz global tecrübemiz ve uzmanlığımızdan yararlanıyoruz.'
Kaynak: AA