Malatyapark'a Ödül Yağdı

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 13.Stevie Awards Uluslararası İş Ödülleri kapsamında, ‘Park Card’ı olan yolda kalmaz’ isimli proje ile 4 dalda ödüle layık görüldü.

Malatyapark'a Ödül Yağdı
Yönetim ve kiralaması JLL tarafından yapılan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi 13.Stevie Awards Uluslararası İş Ödülleri kapsamında, ‘Park Card’ı olan yolda kalmaz’ projesiyle başvurdu. Yarışma sonunda Malatya Park AVM 4 kategoride de derece alarak 2 Silver ve 2 Bronz Stevie Ödülü sahibi oldu.

Ödüller, 21 Ekim’de, İtalya’nın başkent Roma’da, Cavallieri Waldorf Astoria Otelde gerçekleştirilen muhteşem bir törenle sahiplerine teslim edildi.

Ödül törenine Malatya Park’ın Yönetim ve Kiralamasından sorumlu JLL Yönetiminden Direktör Yardımcısı Nezaket Akcakaya, MalatyaPark Yatırımcılarından Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Başdemir, MalatyaPark Genel Müdürü Yılmaz Arslan ve Pazarlama Müdürü Arzu Şavluk katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Başdemir ‘Yaşasın Türkiye, Yaşasın Malatya’’ diyerek salondaki tüm misafirlerden büyük alkış aldı.

Yedi ana programdan oluşan Stevie Ödülleri’nde ‘Uluslararası İş Ödülleri, Asya-Pasifik Stevie Ödülleri, Alman Stevie Ödülleri, Amerikan İş Ödülleri, İşverenler için Stevie Ödülleri, Kadınlar için Stevie Ödülleri, Satış ve Müşteri Hizmetleri için Stevie Ödülleri’ kategorileri bulunuyor.

Stevie Ödülleri’ni alabilmek için her yıl 60’dan fazla uluslararası kuruluş, 10 Bin’den fazla proje ile başvuru yapılıyor. Her çeşit ve büyüklükteki örgütleri ve çalışanlarını ödüllendiren Stevies, adayların olağanüstü performanslarını dünya çapında tanıman bir kuruluş.

MalatyaPark Uluslar arası İş Ödülleri programında yarışmaya katılırken aynı dalda bu yıl yarışmaya 3 bin 800’den fazla aday başvurdu. “Park Card’ı olan yolda kalmaz’ isimli proje ile ödül alınan kategoriler ise şöyle:

“Finansal Kartlar dalında Yılın Pazarlama Kampanyası Gümüş ödülü. Düşük Bütçeli Pazarlama Kampanyası Gümüş Ödülü. Yılın İletişim ve Halkla İlişkiler Kampanyası Müşteri Ürünleri Bronz Ödülü. Yılın İletişim ve Halkla İlişkiler Kampanyası Müşteri Hizmetleri Bronz Ödülü”

MalatyaPark’tan yapılan açıklamada ise “Bir Anadolu AVM’si olarak başarısını uluslararası platforma taşımanın haklı gururu ile müşterilerine Avrupa Standartlarında hizmet vermeye devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Bu arada AVM yönetiminden yapılan açıklamada Malatya Park’ın Dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP (Association of Marketing and Communication Professionals - Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği) tarafından düzenlenen Marcom’dan da 3 Platin ve 2 Altın ödülü aldığı belirtildi.

ZIG-CÖ-Y
Kaynak: İHA