Maden İş Sendikası Destek Turunda

Ege Linyitleri İşletmesi’ne alınacak olan 95 kişilik kamu işçisi alımının defalarca iptal edilmesi ve yaşanan mağduriyetin giderilmesi için destek ziyaretlerini sürdüren Maden İş Sendikası Soma Şube Başkanı Şevket Şahin, siyasi partilerin ilçe başkanlıklarından destek istedi.

Maden İş Sendikası Destek Turunda
Maden İş Sendikası Soma Şubesi yöneticileri geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek, Ege Linyitleri İşletmesi’ne alınacak olan 95 kişilik kamu işçisi alımının defalarca iptal edilmesi nedeniyle yaşanan mağduriyetler konusunda milletvekillerinden destek istemişlerdi. Soma’da da siyasi parti başkanlarını ziyaret eden Soma Şubesi yöneticileri, ELİ’ye alınacak 95 kişilik işçi alımlarının hemen yapılması konusunda destek istedi.

İlk olarak AK Parti Soma İlçe Teşkilatını ziyaret eden sendikacılar Başkan Şeref Kavruk ile bir araya gelerek sorunlarını aktardı. Ardından MHP ve CHP İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden sendikacılar MHP İlçe Başkanı Vedat Erdem ve CHP İlçe Başkanı Levent Elbinsoy ile bir araya geldi.

31 Aralık’ta tamamen iptal olacak

Ziyaretlerde ELİ’ye yapılacak olan ve defalarca iptal edilen 95 kişilik işçi alımlarının 31 Aralık tarihine kadar yapılamaması durumunda alımların tamamen iptal olacağını belirten Başkan Şevket Şahin, "Bir an önce bu alımlar gerçekleşsin ki ardından yapılacak alımlar da yapılsın." ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA