Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu Açıklaması

'15 Temmuz gecesinde, milletin parlamentosunu bombaladılar. Söz konusu vatan, millet, Cumhuriyet ve Mustafa Kemal'se biz her zaman ölmesini biliriz'

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, '15 Temmuz gecesinde, milletin parlamentosunu bombaladılar. Söz konusu vatan, millet, Cumhuriyet ve Mustafa Kemal'se biz her zaman ölmesini biliriz.' dedi.

Kesimoğlu, bir düğün salonunda vatandaşlara 2,5 yıllık Belediye Başkanlığı sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hiç bir mazeretin, başarının yerini tutamayacağını vurgulayan Kesimoğlu, görevini en iyi şekilde yerine getirmek için gayret gösterdiğini dile getirdi.

Kesimoğlu, 2,5 yıldır görevde olduğunu ve eleştirilere maruz kaldığını belirterek, eleştirilere her zaman saygı gösterdiğini kaydetti.

Doğruyu ve güzeli yapmak için çalıştığını ifade eden Kesimoğlu, her zaman doğrudan, güzelden, halktan, hukuktan, adaletten, yasalardan, Anayasa ile Atatürk'ün ilke ve devrimlerinden yana olduğunu aktardı.

'Kırklareli'nın duruşu olan bir kent olduğunu dile getiren Kesimoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Burası Kırklareli, burada demokrasi, Atatürk'ün ilke ve devrimlerine sahip çıkma kararlığı vardır. Ancak ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Komşu coğrafyalarımızda savaşlar var. Bizi de bu savaşlara çekmek isteyen güçlerin olduğunu biliyoruz. Askerlerimiz, polislerimizi terör belası nedeniyle şehit veriyoruz. Terör her zaman bir insanlık suçudur. Her yerde lanetledik buradan da lanetliyoruz. 15 Temmuz gecesinde, milletin parlamentosunu bombaladılar. Söz konusu vatan, millet,Cumhuriyet ve Mustafa Kemal'se biz her zaman ölmesini biliriz.'

Kesimoğlu, daha sonra Belediye olarak yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdi.
Kaynak: AA