Eyüp Belediyesi Simurg Bilgi Evleri, Öğrencileri TEOG'a Hazırlıyor

Eyüp Belediyesi Simurg Bilgi Evleri, öğrencilere TEOG sınavı için bilgilendirme seminerleri düzenliyor.

Eyüp Belediyesi Simurg Bilgi Evleri, Öğrencileri TEOG'a Hazırlıyor
Eyüp Belediyesi Simurg Bilgi Evleri 2016-2017 TEOG (Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş) Sınavı için öğrencilere bilgilendirme semineri düzenliyor. Bilgi Evlerindeki 8’inci sınıf düzeyinde öğrencilere verilen seminerlerle, sınav öncesi ve sınav esnasında yapılması gereken hazırlıklar hakkında bilgiler veriliyor.

Yeşilpınar Bilgi Evi, Alibeyköy Bilgi Evi, Akşemsettin Bilgi Evi, Silahtarağa Bilgi Evi, Karadolap Bilgi Evi, Nişanca Bilgi Evi, Düğmeciler Bilgi Evi, Güzeltepe Bilgi Evi, Kemerburgaz Bilgi Evi ve Pirinçci Bilgi Evlerinde bugün başlayan TEOG bilgilendirme seminerleri 1 Kasım’a kadar devam edecek.

Rehber öğretmenler eşliğinde sınav sistemi, ders çalışma teknikleri, psikoloji gibi eğitimlerin verildiği TEOG bilgilendirme seminerleriyle öğrenciler sınava hazırlanıyor. TEOG sınavındaki dersler, içerikleri, zaman yönetimi, soruları cevaplamadaki pratik yöntemler, puan hesaplamaları, tercih edilebilen liseler, burslar, ücretsiz yatılı yerleşkeler gibi birçok konunun anlatılacağı seminerlerle öğrenciler sınava daha özgüven ve hazırlıklı girmesi amaçlanıyor.
Kaynak: İHA