Erdoğan'ı tehdit eden Nasuh Mahruki'ye sahip çıktı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yine şaşırtmadı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit eden Nasuh Mahruki'ye sahip çıktı.

Erdoğan'ı tehdit eden Nasuh Mahruki'ye sahip çıktı
Erdoğan'ı tehdit eden Nasuh Mahruki'ye sahip çıktı
Bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında açılan soruşturma kapsamında, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen AKUT Başkanı Mahruki, adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit eden Nasuh Mahruki'ye sahip çıktı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

Bir dernek gönüllü insanlardan oluşuyor. Onu da yakaladılar. Dediler ki 'sizi de yargılayacağız.' Neden? Cumhurbaşkanı'na hakaretten. Ne demiş? 'Yeri zamanı gelir herkes yargılanır' demiş. Cumhurbaşkanı o da yargılanır. Vay sen Cumhurbaşkanı'na hakaret ettin. Nasuh Bey'i aldılar götürdüler önce savcıya arkasından hakime tutuklama istemiyle... Neyse Sayın Mahruki kontrollü olarak serbest bırakıldı. Akıl sır ermiyor bunlar gönüllü, deprem, felaket olduğu zaman gönüllü gidiyorlar insanları kurtarıyorlar. O insanlara sahip çıkacağımız yerde o insanları cezalandırıyoruz. 

Erdoğan'ı tehdit eden Nasuh Mahruki'ye sahip çıktıErdoğan'ı tehdit eden Nasuh Mahruki'ye tutuklama talebi