Başkan Üzülmez, Ankara'da Temaslarda Bulundu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Üzülmez, Ankara'da Temaslarda Bulundu
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başkan Yardımcısı Bali Holat ile birlikte Kartepe’de planlanan ve devam eden projeler ile ilgili Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Üzülmez ve yardımcısı; Paraşüt Tepesi, Güzelbahçe A tipi mesire yeri, B tipi mesire yeri ve teleferik projelerinin süreçlerini yakından takip ederek, merkezi yönetim ayağındaki ilerleyişleri hakkında ilgili bakanlıklarda görüşmeler yaptı.

Başkan Üzülmez devam eden projelerin merkezdeki yasal ve resmi süreçleri ile ilgili olarak bir dizi ziyarette bulunduğu Ankara’da, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder’i, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’yi ve Orman Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Temur’u da ziyaret etti. Başkan Üzülmez, takibini yürüttüğü projeler hakkında ilgili makamlarla görüşürken, projelerin sorunsuz ve hızlı ilerlemesi için de yetkili bürokratlarla fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Üzülmez, daha sonra geliştirilen projeler ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görevlerinin başında olan AK Parti Kocaeli milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz’ı da ziyaret etti. Projelerin son durumları hakkında milletvekilleri ile güncel bilgileri paylaşan Başkan Üzülmez, vekillerden de destek sözü aldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı İdare Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ı ziyaret eden Başkan Üzülmez, Kartepeli hemşehrilerinin sevgi ve selamlarını ileterek, tüm vekillere çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Kaynak: İHA