Başkan Şahiner'den Eğitime Destek

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yılmaz Kayaalp’le birlikte 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitim hayatına başlayan Sungurlu Fen lisesini ziyaret etti.

Başkan Şahiner'den Eğitime Destek
Okulla ilgili bilgiler veren okul müdürü Ahmet Yandım ve okul aile birliği başkanı Şükrü Çaylan, servis araçlarının ulaşımının kolaylaşması için okul etrafında çevre düzenlemesi ve asfalt çalışması hususunda talepte bulundu. Taleplerinin dikkate alınarak çalışmaların başlatılması için talimat veren Başkan Şahiner, servis araçlarının ulaşımı için yapılacak asfalt çalışmasının yanı sıra okul bahçesinin de ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının yapılması ve öğrencilerin teneffüslerde kullanmaları için bankların konulması yönünde talimat verdi.

Kayaalp’le birlikte sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Şahiner, "Eğitime Önem veriyoruz. Belediye olarak tüm araç gereçlerimizle okullarımızın yanındayız ve her zaman olduğu gibi bundan sonrada okullarımıza hizmet götürmekte elimizden geleni yapacağız. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Sungurlu Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya hazırız."ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA