Antalya'da patlama

Antalya Ticaret Odası'nın otoparkında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.

Antalya'da patlama
Antalya'da patlama
Antalya'da son dakika gelişmesi... Kepez ilçesi Gazi Bulvarı üzerindeki Antalya Ticaret ve Sanayi odasının otoparkında bu sabah 08.50 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz öğrenilemezken, olay yerine çok sayıda, ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı. Otoparktaki araçlarda ve binanın arka kısmında ise hasar meydana geldi.

Patlama sesi, kent merkezinden de duyuldu.

Antalya'da patlama

BİR ARAÇ TAMAMEN PARÇALANMIŞ HALDE


Olay yerindeki Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri, bir aracın tamamen parçalandığını, çevredeki araçların da hasar gördüğünü aktardı, bölgede hafif yaralıların ambulanslara bindirildiğini ifade etti.

CNN Türk'e konuşan bir görgü tanığı 'Birden bire bütün camlar indi, siyah dumanlar fırladı. Binayı boşalttık ana yol üzerindeyiz' dedi.

Antalya'da patlama


  
Antalya'da patlamaAntalya patlama olay yerinden görüntüler
TÜREL: KAZA OLABİLİR

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, 'Otoparkta kimsenin olmadığı yerde meydana gelen bir patlama söz konusu. Kaza olabilir. Yaralılarla ilgili bir sorun gözükmüyor. Terör saldırısı olmayabilir' diye konuştu.

Olaya neyin neden olduğuna dair bilgilerin beklenmesi gerektiğini ifade eden Türel, emniyet ve İçişleri Bakanlığı'ndan gelecek açıklamaların takip edilmesi gerektiğini ifade etti.


Antalya'da patlama-Video-
İşte olay yerinden ilk görüntüler

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA


Antalya Valiliği, sabah saatlerinde meydana gelen patlamada can kaybının olmadığını ve 10 kişinin cam kesiği sebebiyle yaralandığını bildirdi.