Antalya'da Kadın Cesedi Bulundu

Kaş ilçesinde üzeri taşlarla kapatılmış battaniyeye sarılı halde kadın cesedi bulundu Kaymakam Bayar:'Cesedin fiziki ön incelemesinde, Fulya Özdemir'e ait olduğuna inanıyoruz ama amcası da teşhis edemedi. Çünkü ceset deforme olmuş'

Antalya'nın Kaş ilçesinde üzeri taşlarla kapatılmış, battaniyeye sarılı kadın cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, Çukurbağ Yarımadası mevkisinde ikamet eden Fulya Özdemir'den, 15 Ekim'den itibaren haber alınamaması üzerine, amcasının başvurusuyla çalışma başlatıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmada, Bayındır Mahallesi Büyükçakıl mevkisinde bir kadın cesedi bulundu.

Üzeri taşlarla kapatılan ve battaniye sarılı vaziyetteki kadın cesedinin, ön inceleme raporunda İsviçre'den gelerek Kaş ilçesine yerleşen Fulya Özdemir'e ait olabileceği değerlendirildi. Cesedin incelemeler ve kimlik tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Öte yandan, Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kaş ilçesinde yalnız yaşayan ve 15 Ekim'den bu yana haber alınamayan Fulya Özdemir'in amcasının başvurusuyla aramalara başladıklarını bildirdi.

Büyükçakıl mevkisinde bir kadın cesedine ulaşıldığını belirten Bayar, 'Ceset battaniyeye sarılmış, daha sonra bir yere atılmış ve üzeri taşlarla kapatılmış. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Cesedin fiziki ön incelemesinde, Fulya Özdemir'e ait olduğuna inanıyoruz ama amcası da teşhis edemedi. Çünkü ceset deforme olmuş. Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi, kime ait olduğu orada çıkacak raporda belli olacak.' diye konuştu.

Kaynak: AA