Şehir Düşünce, Dünyanın Her Yerinde

Dünyanın hemen her yerinden milyonlarca okuyucu, 30 bin üniversite ve kütüphane, Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi’nin yayınlarına ulaşabiliyor.

Şehir Düşünce, Dünyanın Her Yerinde
Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi’nin yayınları, dünyanın çok sayıda ülkesinde, 2 milyondan fazla e-kitap, sesli kitap ve videoları sağlayan, milyonlarca son kullanıcıya hizmet eden dünyanın en büyük dijital kütüphanelerinden OverDrive, D&R ve Sayısal Grafik’teki yerini aldı. Böylece Esenler Belediyesi’nin kitaplarına dünyanın hemen her yerinden ulaşılabiliyor. Türkiye’deki üniversiteler ve kurumların yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada, Avusturya gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden, 30 bin üniversite ve kütüphaneden bu kitaplara online erişim sağlanabiliyor.

Şehre dair her şey sunuluyor

Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi’nin kitapları, Türkçe ve İngilizce olarak sunuluyor. Üye kurum ve üniversiteler ile bunların milyonlarca kullanıcısı hiçbir kitap okuyucu programı kurmadan Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi’nin yayınlarını okuyabiliyor. Bu hizmetle birlikte Esenler Belediyesi’nin projeleri de, daha önceden olduğu gibi dünyanın çeşitli üniversitelerinde tez konusu olmaya devam edecek. Şehir Düşünce Merkezi’nin yayınları, önümüzdeki günlerde tekil olarak da erişime sunulacak.
Kaynak: İHA