AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel Açıklaması

'15 Temmuz’da gösterdiğimiz birlik ve beraberliği, her alanda ve her koşulda göstermeliyiz'.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, '15 Temmuz'da gösterdiğimiz birlik ve beraberliği, her alanda ve her koşulda göstermeliyiz.' dedi.

Göksel, parti binasında ilçe başkanları ile istişare toplantısı yaptı.

Partililerle gündemi değerlendiren Göksel, yeni anayasa çalışmaları ve başkanlık sistemiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Göksel, 15 Temmuz darbe girişiminin her kesimi ilgilendirdiğini ve bu süreçte her görüşten insanın birlik içerisinde meydanlara akın ederek ülkesine sahip çıktığını dile getirerek, şunları kaydetti:

'15 Temmuz'dan sonra milletimiz, tüm dünyaya birlik ve beraberliğin en güzel örneğini göstermiş oldu. 7'den 70'ye, farklı görüşlerde olan herkes meydanlara akın etti. Dileriz ki, bu birliktelik, yeni Türkiye'nin en önemli yapı taşı olacaktır. 15 Temmuz’da gösterdiğimiz birlik ve beraberliği, her alanda ve her koşulda göstermeliyiz. Ülkemizin birliğine, beraberliğine ve bekasına kasteden her türlü unsurla mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Gerçekleştirdiğimiz ilçe başkanları toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.'

Kaynak: AA