Vali Toprak, Aşure Etkinliğine Katıldı

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Yazıhan Belediyesi tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yazıhan Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi'nde düzenlenen aşure etkinliğine katılan Toprak'ı çok sayıda vatandaş karşıladı.

Toprak, etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, aşure dağıtımında vatandaşlarla bir arada olmaktan onur duyduğunu belirterek, 'Bugün lokmanıza, muharrem ayının güzelliği ile oluşan o soframızın bu güzel ortamına beni davet etmenizden dolayı, beni yüreğinize almanızdan dolayı, başta Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve özellikle Fethiye Mahallesi Muhtarımız Fahri Güler'e ve şahsında sizlere şükranlarımı sunuyorum.' ifadelerini kullandı.

Etkinlikte mahalle sakinlerine aşure de dağıtan Toprak, daha sonra Yazıhan Kaymakamlığı ve belediye başkanlığını ziyaret etti.

Toprak, ilçeyi ziyaretinde ayrıca güçlendirme çalışması yapılan İlçe Jandarma Komutanlığı binasında da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Güçlendirme çalışmaları nedeniyle geçici olarak konteynerde görev yapan askerle görüşen Toprak, komutanlık şeref defterini de imzaladı.

Kaynak: AA