MASKİ Genel Müdürü Özdemir'den Denetimler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Özgür Özdemir, Doğanşehir ilçesindeki içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını inceledi.



MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Özdemir, çalışmaların tamamlanmasıyla Doğanşehir ilçesinin altyapı sorunun ortadan kalkacağını belirtti.

Malatya genelinde maliyeti 110 milyon lira olan 50'nin üzerinde yatırımın devam ettiğini aktaran Özdemir, şöyle devam etti:

'28 aylık sürede yapmış olduğumuz yatırım 955 kilometre. Bu yatırımlarımızdan bir tanesi de Doğanşehir ilçemizde devam ediyor. Yaklaşık maliyeti 18 milyon lira. İçme suyu ve kanalizasyon olarak ilçemizin altyapısını tamamen yeniliyoruz. 4-5 aydır işimiz devam ediyor. Gayet güzel iş çıkıyor. 2017 yılında çalışmaları tamamladıktan sonra arıtma tesisi yapacağız. Doğanşehir ilçemizin uzun yıllar alt yapı sorunu ortadan kalkmış olacak.'

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük de içme suyu ve kanalizasyon alt yapı sıkıntılarının uzun yıllardan beri var olduğunu dile getirerek, çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ'ye teşekkür etti.

Özdemir ve Küçük daha sonra yapımı devam eden içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını inceledi.

Kaynak: AA