İzmir'de Hastaneden Hırsızlık, Güvenlik Kamerasında

Konak ilçesindeki hastaneden elektronik eşyaların çalınmasıyla ilgili soruşturma başlatan polis, hastanenin güvenlik kamera kayıtlarından kimliğini tespit ettiği zanlıları yakaladı Görüntülerde, hastaneye giren 3 şüpheli, hastaneden çaldıkları malzemelerle uzaklaşırken görülüyor.

İzmir'in Konak ilçesinde bir hastaneden elektronik malzemelerin çalınmasıyla ilgili sürdürülen soruşturmada, hastanenin güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilen zanlılar gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri, Fevzipaşa Bulvarı'ndaki FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Behçet Uz Çocuk Hastanesine devredilen Şifa Hastanesinde, gece saatlerinde 7 televizyon, 4 bilgisayar ile 2 bilgisayar monitörü çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Hastanenin güvenlik kamerası görüntülerini izleyen ekipler, olayı gerçekleştiren 3 kişiden birinin R.A. (18) olduğunu belirledi. Ekipler, kısa sürede şüpheliyi yakaladı. Şüphelinin ifadesi doğrultusunda suç ortağı olduğu tespit edilen Ş.D. (16) ve V.T. (17) ile malzemeleri satın aldığı ileri sürülen M.Y. (21) ile H.Y. (24) gözaltına alınırken, çalıntı malzemeler de ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.A, Ş.D. ve V.T. tutuklandı, M.Y. ile H.Y. serbest bırakıldı.

- Güvenlik kamerası görüntüleri

Hırsızlık olayı hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, hastaneye giren ve yüzünü gizlemeye çalışan 3 şüpheli, içeriden aldıkları malzemelerle uzaklaşıyor.

Kaynak: AA