Hüseyin Gülerce: FETÖ'nün tabanı yok

Gazeteci Yazar Hüseyin Gülerce, FETÖ tabanının örgütten koptuğuna dikkat çekerek geriye kalanları FETÖ holiganları ve militanları olarak değerlendirdi.

Hüseyin Gülerce: FETÖ'nün tabanı yok
Hüseyin Gülerce: FETÖ'nün tabanı yok
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ortak Akıl programında konuşan Gazeteci Yazar Hüseyin Gülerce, FETÖ tabanıyla ilgili konuştu. Gülerce, 'FETÖ tabanı diye bir şey kalmadı. Artık FETÖ holiganları, militanları var. Fethullahçı Terör Örgütü'ne yardım ve yataklık eden insanlar var. Onlara artık taban denmez.' dedi.

'ARTIK TABAN DEMEMEK LAZIM'
Sohbet halkasından olan ve gönüllerine girilmeye çalışan insanların çoktan FETÖ'den koptuğunu belirten Gülerce, 'Taban dediğimiz iyi niyetli insanlar olarak değerlendirildiğinde o taban artık yok. Ben 3 senedir o tabanın çözülmesi için konuştum. O tabana hitap ettim. Gülen'in şahsını hedef aldım, aşağıdakilerle hiç uğraşmadım. Ben o taban denilen iyi niyetli, samimi insanlara hitap ettim. Onlar da büyük çapta çözüldüler. Taban dememek lazım. Artık FETÖ'nün holiganları var' ifadesini kullandı. 

'GERİYE KALANLAR TERÖRİST'
Geriye kalanların olası bir darbe girişiminde 'Vur da vuralım, öl de ölelim' psikolojinde olduğuna da dikkat çeken Gülerce, şu şekilde devam etti: 15 Temmuz'dan sonra, tanklarla milletin ezilmesinden, polisimizin uçaklarla bombalanmasından sonra adamlar şunu söylüyor. 'Bunu kim yaptıysa Allah belasını versin' Bunlar FETÖ'ye yardım ve yataklık yapan adam demektir. Ne demek kim yaptıysa? Yapan belli. Bir insan bunu diyorsa taban değildir. Bu teröre yardım eden insandır. Bunlar hipnozun en derin uykusunda. Bir adam 15 Temmuz'dan sonra uyanamıyosa bu adam değildir, teröristtir.