Bayburt Gençlik Merkezi Kursları Başladı

Bayburt'ta, Gençlik Merkezi'nde çeşitli branşlarda düzenlenen kurslar başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulların yeni eğitim öğretim yılına başlamasının ardından gençlik merkezinde de kursların başladığını söyledi.

Gençlere yönelik farklı branşlarda kurslar düzenlendiğini belirten Karakaşoğlu, 'Arapça, İngilizce, Osmanlıca, bilgisayar, resim, halk oyunları, gitar, keman, piyano, bağlama, ebru, diksiyon, masa tenisi ve bilardo gibi çeşitli alanlarda kurslar düzenlendi. Yine ihtiyaca ve talebe göre bunlara ilave kurslar da eklenebilir. Bu sene gençlik merkezimize şu ana kadar 600 öğrencimiz kayıt yaptırdı.' dedi.

Karakaşoğlu, kursiyerlerinden isteklerinin bu kurslara düzenli olarak devam etmeleri olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Bütün kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Bütün kursiyerlerimiz katıldıkları kurslardan inşallah en üst seviyede istifade ederler. Yine gençlik merkezimiz bu kursların dışında gençlere yönelik çevre illere 'Şehirler, Kültürler, Yöreler' adıyla gezi düzenleyerek gençlerimize bu illerin tarihi, kültürel ve doğal mekanları tanıtılıyor. Gençlik merkezimiz 5 gençlik lideri ile gençlere hizmetler sunuyor. Gerek gençlik merkezi yöneticilerimiz, gerekse de gençlik liderlerimize gençlere yönelik samimi ve gayretli çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.'

Bayburtlu gençleri gençlik merkezi faaliyetlerinden faydalanmaya davet eden Karakaşoğlu, alanında uzman eğitimciler tarafından verilen kursların gençlerin ruhsal ve fiziki gelişimine de katkıda bulunduğunu ifade etti.

Kaynak: AA