The Walking Dead Yeni Sezonunda 'Turkcell TV+'Ta

Turkcell'in hem televizyon hem de mobil cihazlardan izlenebilen TV platformu 'Turkcell TV+', The Walking Dead'in 7. sezon bölümlerini yayınlayacak.

Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre, yayına girdiği 2010'dan bu yana dünyada en çok izlenen diziler arasına giren The Walking Dead'in 7. sezon bölümleri 'Turkcell TV+'tan izlenebilecek.

Dünyayla aynı anda 'Turkcell TV+' platformunda birinci bölümü yayınlanacak olan The Walking Dead, 24 Ekim Pazartesi Amerika yayınından 4 saat sonra 'TV+' ekranlarında olacak. Dizinin yeni sezon bölümleri, her hafta Amerika yayınından hemen sonra 'Turkcell TV+'ta yer alacak.

Hikayesi aynı adlı çizgi romana dayanan fantastik dizi, tüm dünyayı etkisi altına alan bir zombi salgınıyla oluşan kaos ortamını ve bu ortamda her şeye rağmen hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesini anlatıyor. Bu sezonda da 16 bölüm olarak çekilmesi planlanan The Walking Dead'in 7. sezonun son bölümünün 2 Nisan 2017'de yayınlanması öngörülüyor.

Gerçek çoklu ekran deneyimi sunan 'Turkcell TV+' ile kullanıcılar The Walking Dead dizisini televizyonlarının yanı sıra cep telefonları, tabletleri ve bilgisayarlarıyla da istedikleri yerden izleyebilecek.

Kaynak: AA