MTOSB'de Alacakların Yeniden Yapılandırılması Anlatıldı

İçel Vergi Dairesi tarafından İçel Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde (MTOSB) alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili bilgilendirilme yapıldı.

MTOSB'de Alacakların Yeniden Yapılandırılması Anlatıldı
MTOSB Konferans Salonunda, İçel Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Tarsus SGK Müdürü Süleyman Bilim, Tarsus İşkur Müdürü Tuncer Arslan, Vergi Dairesi Mevzuat Danışmanı Yasin Yıldırım’ın katılımı ile sanayicilere yönelik 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Bölge Müdürü Halil Yılmaz ve çok sayıda sanayicinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantında yeniden yapılandırma ile ilgili bilgiler verildi.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Tekli, alacakların yapılandırılması konusunun, sanayicileri yakından ilgilendiren önemli ve hassas bir konu olduğunu belirterek, “Biz sanayiciler için vergi yapılandırması çok önemli bir konudur. Konuşmacılarımıza, sanayicilerimizi aydınlattıkları için şimdiden çok teşekkür ediyorum" dedi.

İçel Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, MTOSB’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının amacının, 19 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe giren 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun hakkında hem iş dünyasını hem de kamuoyunu aydınlatmak olduğunu ifade etti.

Güngör, “Uzun zamandır beklenen ve konuşulan bir kanundu. Ben bu kanunun yeterli ve düzenli bir kanun olduğu kanaatindeyim. Büyük oranda sıkıntısız bir kanun hazırlanmış” diye konuştu.

Kaynak: İHA