Kadıköy Belediyesi zabıtalarının saldırdığı seyyar satıcı konuştu!

CHP'li Kadıköy Belediyesi'ne bağlı zabıtalar, semt pazarında ciğer ve pilav satan seyyar satıcı Fetih Arsel'e saldırdı. Esnaf-zabıta kavgasında tezgahına el konulmak istenen Örsel, zabıtadan şikayetçi oldu.

Kadıköy Belediyesi zabıtalarının saldırdığı seyyar satıcı konuştu!
Zabıta ile sayyar satıcı arasında yaşanan olay önceki gün Kozyatağı Muhtarlığı'nın da bulunduğu sokakta kurulan semt pazarında yaşandı.

ZABITALAR DARPETTİ VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ!

CHP'li Kadıköy Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, pazar yerinde ciğer ve pilav tezgahı açan seyyar satıcı Fetih Arsel'in tezgahını almak isteyince arbede çıktı. Evini geçindirmek üzere açtığı ekmek teknesine el konulmak istenen Fetih Örsel, zabıtalar yere yatırılıp darp edildi. Vatandaşlar, zabıtanın saldırısına tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar esnafın darp edildiği anları cep telefonuna kaydetti.

Kadıköy Belediyesi zabıtalarının saldırdığı seyyar satıcı konuştu!

'BENİ YERE YATIRIP TEKMELEDİLER'

Pilav tezgahı alınıp darp edildiğini belirten Fetih Örsel, başındaki ay yıldızlı yazan şapkayı gören zabıtanın kafa attığını ve yerde öldüresiye tekmelediklerini belirterek, 'Benim iş yerimin ve evimin bulunduğu sokakta açılan semt pazarının girişinde pilav ve ciğer tezgahım vardı. Tezgahımı alıp götürmek istediler. Ben de evimin sokağındaki tezgahı neden alıyorsunuz dediğimde amirleri gereğini yapın dedi. Zabıtalardan bir tanesi başımdaki ay yıldız yazan kırmızı beyaz şapkamı görünce kafa attı.

ZABITA DİZİYLE HAYALARIMA VURDU!

'Daha sonra da diziyle hayalarıma vurdu. Yere düştüğümde tekmelemeye başladılar. Komşularımızdan patates satan bir pazarcı yardımıma geldiğinde onu da tartakladılar. Hastaneye kaldırıldım. Serum verildi, tomografi çekildi. Beni darp edenlerden şikayetçi oldum'dedi.

'TEZGAHI PARÇALADILAR'


Kavganın ardından zabıta memuru ile esnaf birbirinden şikayetçi oldu. İkili, polis merkezinde alınan ifadelerin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Olayı cep telefonu ile görüntüleyen vatandaşlar ise Kadıköy Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin, sokakta pilav satan seyyar satıcıyı önce dövdüğünü sonra da bununla yetinmeyip tezgahını parçaladıklarını, zabıtaların durması için onlara seslenip diğer yandan polisi arayacaklarını söyledikleri görüldü. Vatandaşlar görüntülerde ayrıca kavgayı ayırmak için gelen esnafa zabıtanın tekme attığını da kaydettiler.

Kadıköy Belediyesi zabıtalarının saldırdığı seyyar satıcı konuştu!Kadıköy Belediyesi zabıta ekiplerinden zorbalık!