GKV'li Sporculardan Fadıloğlu'na Teşekkür Ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrenci ve idarecileri, eğitime, eğitim kurumlarına, spora ve sporculara sağlanan desteklerden dolayı teşekkür etti.

GKV'li Sporculardan Fadıloğlu'na Teşekkür Ziyareti
Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümü ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanlığınca organize edilen 4. Geleneksel Basketbol Cumhuriyet Kupası’nda ikinciliği elde eden Gaziantep Kolej Vakfı Basketbol Takımı sporcu ve antrenörleriyle GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcıları Kasım Ateş ve Can Hoşcan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etti.

Sporcuları karşısında gören Fadıloğlu mutluluğunu dile getirerek belediye olarak sporu ve sporcuyu desteklediklerini bütün sporlara yönelik gerekli alt yapıyı oluşturduklarını ifade ederek Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının yarım asırdan fazla eğitim öğretime destek verdiğini ve bünyesindeki spor takımlarıyla gençlerin spor alanında önemli başarılara imza attığını sözlerine ekledi.

Birçok konuda Şehitkamil Belediyesinden önemli destekler aldıklarını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar’da Fadıloğlu’na teşekkür ederek “Şehitkamil Belediyesinin eğitim başta olmak üzere eğitim kurumlarına ve özellikle spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Turnuvalar sırasında sporcularımıza sağlanan imkanlar bizleri için önemli olmuştur. Önümüzdeki süreçlerde takımlarımız her zaman olduğu gibi zirvedeki yerini alırken diğer eğitim kurumlarımıza da örnek olmaya devam edecektir. Öğrencilerimiz ve sporcularımız adına sağladığınız destekler ve sportif organizasyonlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

GKV Özel Okulları basketbol takımı sporcuları da turnuva sürecinde yaşadıklarını ve sporla ilgili gelecekteki planlarını Fadıloğlu ile paylaşarak desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretin ardından sporcularla hatıra fotoğraf çektiren Rıdvan Fadıloğlu’na GKV Özel Okulları Basketbol takımının bir forması hediye edildi.
Kaynak: İHA