En Acı Bekleyiş

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, komşusu tarafından tecavüz edildikten sonra öldürülen ve bağlık alana gömüldüğü iddia edilen 4 yaşındaki Irmak Kupal’ı arama çalışmaları sürüyor. Irmak’ın yakını olan Hüseyin Cinci, zanlının bağa getirilmesini ve nereye gömdüğünü göstermesini istedi. Irmak’ın babası Bilal Kupal ise çaresizlik içinde kızının cansız bedeninin bulunmasını bekliyor.

En Acı Bekleyiş
Tüm Türkiye’de büyük infial uyandıran 4 yaşındaki Irmak Kupal cinayetinde küçük kızın cansız bedenine ulaşabilmek için çalışmalar sürüyor. Küçük kızın katil zanlısı Himmet A.’nın gömdüğünü iddia ettiği üzüm bağında 8 kepçe gönüllü olarak aralıksız kazı çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan Ankara’dan getirilen ceset bulmak için eğitilmiş ’Ateş’ ve ’Barbie’ isimli köpekler de arama çalışmalarını sürdürüyor. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç de olay yerine gelerek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Arama çalışmalarını 3 gündür takip eden minik Irmak’ın babası Bilal Kupal çaresizlik içinde bitkin bir vaziyette kızının bulunmasını beklerken, Irmak’ın yakını olan Hüseyin Cinci ise zanlının bağa getirilmesini istedi.

Cinci, “Biz zanlının buraya getirilmesini istiyoruz. Biz ona zarar vermeyiz. Yerini göstersin bu vatandaşın da (babasının) acısı dinsin çekilsinler. Ondan sonra kanun ne ceza verecekse versin. Biz bunu istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz. Gerekiyorsa Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da bununla ilgili konuyu hızlandırsınlar. Ben akrabası olarak bir an önce bulunmasını istiyorum. Şu anda burada herkes verilen emirlere göre veya zanlının verdiği bilgiye göre hareket ediyor ama zanlı buraya gelmediği sürece bulunacağı kanaatinde değilim” diyerek, zanlının bağa getirilmesinin Irmak’ın cansız bedeninin bulunmasını hızlandıracağını söyledi.

Kaynak: İHA