Balıkçılarla Kavgada Hayatını Kaybetti

Rumeli Feneri'nde bir balıkçı barınağındaki denetimlerde çıkan kavgada yaralanan İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde çalışan su ürünleri mühendisi, 14 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Trolle balık avladığı iddia edilen balıkçıya denetime giden su ürünleri mühendisi, çıkan kavganın ardından tedavi altına alındığı hastanede 14 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 7 Ekim'de İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı Balıkçılık ve Su Ürünleri şubesinde çalışan su ürünleri mühendisi Mehmet Özdinar (32), 2 meslektaşıyla birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Türkiye İstatistik Kurumuna (TÜİK) veri toplamak amacıyla Rumeli Feneri'nde bir balıkçı barınağına gitti.

Trolle balık avladığı öne sürülen balıkçı K.U'nun, istenen verileri vermeyeceğini söyleyerek ekibi engellemek istemesi üzerine Özdinar, K.U.'ya cezai işlem uygulayacağını söyledi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Özdinar, yaralanarak ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Zanlı K.U. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren, kafatasında ve çenesindeki kırıklar nedeniyle yoğun bakımda bulunan Özdinar, 14 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Bölümü'nde yüksek lisansını tamamlayan Özdinar'ın, yarın Kartal Merkez Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Yakacık Ortadağ Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.
Kaynak: AA