10. Adana Mobilya-Dekorasyon Fuarı'na Doğru

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: 'Ülkelerinde sektörün önde gelen iş adamlarının katılımcı firmalarımızla bir araya gelmelerini sağlayarak, geliştirilecek ticaretle bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedeflemekteyiz'.

TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen, 10. Adana Mobilya-Dekorasyon Fuarı, 25-30 Ekim tarihlerinde Adana'da gerçekleştirilecek.

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 10’uncusu düzenlenecek olan fuarın, klasik mobilya konusunda Türkiye’nin ve bölgenin tek fuarı olma özelliği taşıdığını bildirdi.

Fuarda, sektörün lider mobilya firmalarını ağırlayacaklarına dikkati çeken Alagöz, şunları kaydetti:

'Fuarımızda, Hindistan, Lübnan, Dubai, İsrail, Irak, İran, Filistin, Tunus, Oman, Ürdün, Özbekistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelecek 200 kişilik 'Profesyonel Alım Heyeti'ni ağırlayacağız. Ülkelerinde sektörün önde gelen iş adamlarının katılımcı firmalarımızla bir araya gelmelerini sağlayarak, geliştirilecek ticaretle bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedeflemekteyiz. Mobilyacılık sektöründe takip edilen ve uzak coğrafyalardan dahi ziyaretçi alan Adana Mobilya-Dekorasyon Fuarı tanıtım çalışmaları çerçevesinde, hedef ziyaretçilerle sıcak temas kurmayı amaçladık, hedef pazarda yer alan birçok ülkenin önde gelen mobilya ithalatçılarıyla yakın ilişkiler kurduk.'

Kentin tanıtımına destek olmak amacıyla, misafirlere kentin tarihi ve kültürel bölgelerini gezdirmeyi planladıklarını belirten Alagöz, fuarın 25-29 Ekim tarihlerinde 10.00-21.00, 30 Ekim'de ise 10.00-20.00 saatlerinde açık olacağını duyurdu.

Kaynak: AA