Görevden Alınan MHP Nazilli İlçe Başkanı Özcan'dan Açıklamada

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum herzamkinden daha hassastır. Bizler dava adamıyız bugün yine aynı gayret ve azimle davamıza hizmet etmek için partimizin emrindeyiz” dedi.

Görevden Alınan MHP Nazilli İlçe Başkanı Özcan'dan Açıklamada
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalif adayları destekleyen 10 İlçe Başkanını gece yarısı verdiği talimatla görevden aldı. Aydın’da 10 ilçe başkanı Bahçeli tarafından görevden alındı. O isimlerden biri olan Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, sosyal paylaşım sayfasından partiye olan bağlılıklarının devam edeceğini söyledi.

Attıkları her adımı parti tabanına ve vatandaşa danışarak attıklarını hatırlatan Başkan Özcan, “Doğduğum günden bu güne mensubu olmakla onur duyduğum Ülkücü Hareketin amiral gemisi olan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığım görevim sona ermiştir. Tüm gayretimiz Hak Davamızın hak ettiği yere gelmesi için olmuştur. Her bir hareketi tabanımıza ve halkımıza sorarak, istişare ederek gerçekleştirdik. 4 yıl 8 ay süren görev müddetince diğer partilerde 5 er defa mevkidaşlarımın değiştiğine şahit oldum. Yönetim Kurulu üyesi ve tüm arkadaşlarımızla birlikte insanüstü bir gayret ile çalışarak 3 Hilali en yükseğe taşımaya çalıştık” diye konuştu.

Dava uğruna canla başla çalıştıklarına değinen Özcan, “Nazillimizin en zorlu ve çekişmeli Yerel seçimlerinde partimizin oylarını ikiye katlamak, Genel Seçimlerde ise Aydın tarihinde bir ilk olarak Nazillimizden 1. sıra Milletvekili Adayının tespit edilmiş olması emsali olmayan başarılardır. Bu noktalara kolay gelinmemiştir. Bizden önceki dönemlerde emeği geçen herkese, 1706 günlük süreçte birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlara, bize maddi ve manevi destek veren tüm dostlara, ama özellikle en büyük fedekarlığı gösteren ailelerimize çok teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğine vurgu yapan Kürşat Engin Özcan, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum herzamkinden daha hassastır. Bizler dava adamıyız bugün yine aynı gayret ve azimle davamıza hizmet etmek için yeni atanan İlçe Başkanımız Adnan Dönmez Beyefendinin yanında Teşkilatımızın emrindeyiz.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA