Esenler Belediyesi'nden Amatör Spora Destek

Esenler Belediyesi, ilçe genelindeki 13 amatör spor kulübüne ve 51 okula, 320 bin lira değerinde spor malzemesi yardımında bulundu.

Esenler Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, belediyenin spor kompleksinde düzenlenen törenle amatör spor kulüplerine ve okullara spor malzemesi yardımı yaptı.

Açıklamada konuşmasına yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ülkenin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Göksu açıklamada, amatör spor kulüplerine ve okullara bu yıl da malzeme yardımında bulunduklarını belirterek, 'Yaklaşık bin 500 sporcumuz ile okullarımızdaki öğrencilerimizin kullanacağı spor malzemelerini vermeyi Belediye olarak kendimize görev addediyoruz. Bu desteği paramız çok olduğu için değil, gerekli olduğuna inandığımız için yapıyoruz. Gençler, siz bu ülkenin geleceğisiniz. Bu ülkenin geleceği sizin elinizde. 15 Temmuz'da bu milletin başına bomba yağdıranların karşısına bu ülkenin delikanlıları çıktı. Bu yatırımları, bu hizmetleri, vatanı için, bayrağı için, dini için, diyaneti için, kutsalı için gerektiğinde canını feda edebilecek yüreklilikte birer genç olmanız için yapıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Törenin ardından, Başkan Göksu, 13 amatör spor kulübüne ve 51 okula spor malzemelerini teslim etti.

Kaynak: AA