Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek, Sarıkamış'ı Ziyaret Etti

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Sarıkamış'ı ziyaret etti.

Başkan Çelikbiler, Sarıkamış ve Beykoz belediyeleri tarafından yaptırılan ve açılışını Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın yaptığı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nı gezdi.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, darbe girişiminin ardından bu meydanda demokrasi nöbeti tutulduğunu anımsatarak, 'Allah bir daha böyle bir durumla bizi karşılaştırmasın, hainlere fırsat vermesin. Bu şehit kanlarıyla sulanmış vatan topraklarına başta Cumhurbaşkanımız ve bütün halk sahip çıkmış çıkmaya da devam edecektir.' dedi.

Binlerce yıldır her zaman büyük millet olarak dimdik ayakta durduklarını ifade eden Çelikbilek, '15 Temmuz'da maalesef bu millete, bu ülkeye zehirli bir hançerin uzatıldığını gördük. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün milletimiz, bu terör örgütüne karşı eşi görülmemiş bir mücadele örneği gösterdi. Dünyada çıplak elle tankları yalnızca bizim ülkemizdeki insanlar durdurur. Bu milletle ne kadar övünsek azdır. Sizlerin bu direnişiniz dünyanın her tarafında sembol olmaya başladı. Meydana çok anlamlı bir isim verdiniz, hayırlara vesile olsun.' diye konuştu.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy da meydanın ilçeye ayrı bir estetik ve güzellik kattığını belirterek, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibine katkılarından dolayı Sarıkamış halkı adına teşekkür etti.

Kaynak: AA