Vali Işın, Eleşkirt'te Okul Açılışına Katıldı

Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt ilçesine bağlı Sadaklı Köyündeki 5 derslikli ilkokulun açılışını gerçekleştirdi.

Işın, açılışta yaptığı konuşmada, kent genelinde hemen hemen her gün okul açılışı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Güçlü devletin ve çalışkan hükumetin 14 yıldır Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi, Ağrı'yı da şantiye alanına çevirerek yeni binalar inşa ettiğini ifade eden Işın, şöyle konuştu:

'Allah devletimize zeval vermesin. Yine bir kaç gün önce Eleşkirt ilçesinde yine bir açılışa gelmiştik Yarın Allah izin verirse Doğubeyazıt ilçemizde 40 derslikli okulun temelini atacağız. Okullarımızın hepsi standartları yüksek okullardır. Binalarımızda güzel yapılıyor. Umarın uzun ömürlü binalar olurlar. Bu binalarda inşallah çocuklarımız uzun yıllar ders görecekler. Çünkü devletimiz bu binaları en iyi şekilde yapıyor. Hükümetimiz her alanda aralıksız çalışmalar yapıyor. Milli eğitim de ,sağlıkta ve diğer kurumlarımızdaki çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 2017 yılında Aydıntepe barajımızın yapımına başlanacak. Eleşkirt Ovası inşallah sulanacaktır.'

Konuşmaların ardından Işın, beraberindekilerle okulun açılışını gerçekleştirerek, sınıfları gezdi.

Işın, ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler de takdim etti.

Açılışa, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, İlçe Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Isak Hasanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, Yücekapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Büyükhan, İlçe Emniyet Amiri Ogün Evci, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA