STK'lar Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Kayseri Barosu’nun yeni başkanı Cavit Dursun ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Çelik, yeni yönetimi kutladı ve Kayseri’ye hayırlı hizmetler yapması temennisinde bulundu.

STK'lar Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti
Kayseri Barosu Başkanı Cavit Dursun ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi ile Kayseri Barosu arasında iyi ilişkiler olacağını belirtti ve Kayseri için yapılacak hizmetlerde birlikte hareket etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Baro Başkanı Cavit Dursun da, Kayseri halkının hukuki ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermek için çalışacaklarını belirterek başta İstinaf Mahkemesi olmak üzere bazı hususlarda Başkan Çelik’in desteğini istediklerini söyledi ve "Sizin vereceğiniz destek bizim için çok önemli." dedi.

STK’LAR ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Kayseri Barosu’nun yanı sıra bazı sivil toplum kuruluşları da ziyaret etti. Başkan Çelik’i ziyaret eden Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Bozdağ, Kayseri’de yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kartal Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Mehmet Üner ve yönetim kurulu üyeleri de, Başkan Çelik’i ziyaret ederek yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Mühendisler Odası Kayseri Şube Başkanı Fatih Altun da oda yönetimi ile birlikte Başkan Mustafa Çelik’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Altun, ziyarette ayrıca Başkan Çelik’e teşekkür plaketi sundu.

Dünya Avşarlar Derneği Başkanı Öcal Arslankaya da Başkan Mustafa Çelik’i ziyaret ederek bir süre görüştü. Arslankaya, Başkan Çelik’i 19 Kasım’da yapacakları etkinliğe davet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Anadolu Muhtarlar ve Mahalli İdareler Derneği Başkanı Ali Burul ve yöneticiler de ziyaret etti. Ali Burul, Muhtarlar Haftası nedeniyle yaptıkları ziyarette muhtarlara gösterdiği ilgi nedeniyle Başkan Çelik’e teşekkür etti. Başkan Mustafa Çelik de, muhtarların adeta sahada çalışan hizmet birimleri gibi olduğunu ifade ederek, "Sizlerden gelen bilgi ve tavsiyeler doğrultusunda projeler üretiyoruz. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarda olduğu gibi bundan sonra da mahallelerinizle ilgili ortak projeler gerçekleştiririz. Halka dokunan ve sorunları en iyi bilenler sizlersiniz. Bu nedenle sizlerden gelen bilgileri en sağlıklı bilgiler olarak değerlendiriyoruz." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Kalıcı Değerler ve Maarif Vakfı (Kadem) Genel Müdürü Tarık Şebik ve yöneticiler de ziyaret etti. Ziyarette KADEM tarafından Kayseri’de açılacak yurtla ilgili Başkan Çelik’e bilgi verildi.

Kaynak: İHA