Kaymakam Karaaslan Muhtarlarla Yemekte Buluştu

Kütahya’nın Pazarlar İlçesi Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Muhtarlar Günü nedeniyle köy ve mahalle muhtarlarıyla Anadolu Lisesinde yemekte bir araya geldi.

Kaymakam Karaaslan Muhtarlarla Yemekte Buluştu
Yemeğe Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci, tüm köy ve mahalle muhtarları ile il genel meclisi üyeleri ve kurum müdürleri katıldı.

Kamu hizmet sunumunda verdikleri değerli katkıları nedeniyle muhtarlara teşekkür eden Kaymakam Karaaslan, “ tüm muhtarlarımızın Muhtarlar gününü kutluyorum. Kamu hizmet sunumunda verdikleri değerli katkılar nedeniyle tüm muhtarlara teşekkür ediyorum. Sağlık, huzur ve çalışmalarında başarılılar diliyorum. Muhtarlar gününde yemeğimize katılanlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Süleyman Yorulmaz, “Kaymakamımız Ahmet Karaaslan bey göreve geldiği günden bu yana ilçemize çok büyük artılar kazandırmış ve kazandırmaya devam etmektedir. Muhtarlar olarak Sayın Kaymakamımızla göreve geldiğinden bu yana gayet uyum, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktayız. Kendilerine bizleri güzel uygulamalara teşvik ettiği ve yemek etkinliğinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA