Kartepe'de Muhtarlar Günü Kutlandı

Kartepe Belediyesi, Muhtarlar Gününü kaymakamlık önünde düzenlenen törenle kutladı.

Kartepe'de Muhtarlar Günü Kutlandı
Kartepe Belediyesi, bu sene ilk kez kutlanan Muhtarlar Gününü kaymakamlık önünde düzenlenen programla kutladı. Kartepe’de Muhtarlar Günü etkinlikleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Program protokolün Atatürk anıtına çelenk bırakması ile sona erdi. Törene Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün, Garnizon Komutanlığı adına Jand. Astsubay Kıdemli Başçavuş Kadir Kaya, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Kartepe Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü İsmail Er, Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş ve mahalle muhtarları katıldı.

Çelenk koyma töreninin ardından konuşan Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, “Bugün bizimle olan ve aramızda olamayan tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutlarım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımız ile verimli ve uyumlu olarak devam eden işbirliğimiz gelişerek sürecektir. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Programa katılan dernek başkanları ve muhtarlar da, “Belediye Başkanımıza destekleri ve her zaman sorunlarımıza karşı duyarlı olduğu için çok teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürümüz de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a. Muhtarlık müessesinin tarihinde ilk defa misyonumuzun, halka hizmet noktasındaki etkinliğimizin hakkını her fırsatta teslim etmektedir. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Kaynak: İHA