İş Yeri Temsilcileri Gündemi Değerlendirdi

Birleşik Metal İş Sendikası Şube iş yeri temsilcileri yaptıkları toplantıda sendika ve sendika etkinliklerinin değerlendirmesini yaptı.

İş Yeri Temsilcileri Gündemi Değerlendirdi
Konuyla ilgili bilgi veren DİSK Birleşik Metal İş Sendikası Şube Başkanı Ahmet Arı, sendikanın diğer illerdeki etkinlikleri, grevleri ve temsilci eğitimlerinin sonuçlarını değerlendirdiklerini söyledi.

Sendikanın, bazı iş yerlerinde yürüttüğü grevin kazanımla sonuçlandığını belirten Arı, “Grevimiz kazanımla sonuçlandı. Metal işçileri sendikaları DİSK Birleşik Metal-İş tarihinden, geleneklerinden ve birliğinden aldığı güçle mücadele ederek bir kez daha kazandılar” dedi.

Sendika temsilcilerinin örgütsel ilke ve sınıf çıkarları doğrultusunda temel ve güncel sendikal bilgilerle donatılması; sorumluluk alma, inisiyatif kullanma ve görev bilincinin daha da geliştirilmesi için düzenlenen "Temsilci Eğitimleri"nden biri daha, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında Sapanca Tesislerinde tamamlandığını hatırlatan Arı, “Eğitimi temsilciler olarak değerlendirdik, bilgilerimizi tazeledik. Diğer tarafta da iş yerlerimizdeki sorunlar ve çözümleri ele aldık” diye konuştu.

Kaynak: İHA