Gölbaşı'nda Mahallede Tadilat Var

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gölbaşı’nın tüm mahallerinde bulunan vatandaşların ortak kullanım alanlarında tadilat ve bakım onarım işi başlattı.

Gölbaşı'nda Mahallede Tadilat Var
Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gölbaşı’nın mahallelerinde ortak kullanım alanları olan okul, cami, muhtarlık, kültür merkezi, cami lojmanlarında bakım, onarım, tadilat ve tamirat işlerine başladı.

Ekipler binaların dış cephelerinde boya, badana ve sıva işlemi yaparak binaları yeniliyor. Ayrıca ekipler binaların içlerinde boya, badana, parke, fayans yenilemesi ve çatı aktarma işlemi yaparak binaları modern ve yeni hale getirerek vatandaşların kullanımına sunuyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaptığı açıklamada belediyecilik hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin koordine ayağı olan muhtarlıklar, kültür merkezleri ve birçok ortak kullanım alanlarının daha iyi şartlara kavuşabilmesi için çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini belirterek, "Binaların tadilat ve bakım çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyoruz. Mahallerdeki tadilat ve bakım çalışmalarının yanı sıra çevre düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. İlçe genelinde belirlenen program kapsamında çalışmalarımız devam edecektir" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA