Galaxy S8'in çift kamerası olacak!

Samsung'un üzerinde çalıştığı cihazı Galaxy S8 için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Galaxy S8'in çift kamerası olacak!
Galaxy S8'in çift kamerası olacak!
Samsung'un piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni amiral gemisi telefonu olan Galaxy S8'in bilgilerinin sızmayacağı açıklanmıştı. Ancak gün geçmiyor ki firma içerisinde Galaxy S8 ile ilgili bilgi akışı sağlanmasın. Galaxy S8 için ortaya atılan son iddia ise telefonun iki tarafında da çift kamera sisteminin olacak olmasına dair. Piyasaya sunulması beklenen telefonda yer alacak olan kamera ekipmanları kullanıcıları şimdiden heyecanlandırmış durumda.

Yaşanılan batarya sorunu nedeniyle Galaxy Note 7 cihazından istediği verimi alamamasının yanında üstüne bir de zarar eden Samsung piyangoyu S8 amiral telefonu ile vurma hazırlığı yapıyor. 6 GB RAM, 5.2 inçlik ekran, 30 MP arka kamera ile kullanıcılara sunulması beklenen S8 kamera konusunda özellikle fark yaratacağa benziyor.

Ağustos ayında piyasaya sürülmesine rağmen yaşadığı batarya ve patlama sorunu nedeniyle raflardan geri çekilerek satışı durdurulan Galaxy Note 7'deki hayal kırıklığını telafi etmenin yolunu bulan Samsung yeni nesil telefonları ile birlikte bu açığı da kapatacak. Galaxy S8 serisi için çalışmalarına daha önce başlayan ama yaşanan olaylardan ötürü bu süreci daha da hızlandırmayı planlayan Samsung'un satış oranlarında nasıl bir etki yaratacağı da telefonun özelliklerine göre değişim gösterecek.