Çamardı Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesinde Muhteşem Konferans

Çamardı Şehit Muttalip Soylu Anadolu Imam Hatip Lisesinde ’Bugünün Asım’ı, Yürüyeceksin, Millet Yürüyecek Arkandan!’ konulu konferans düzenlendi.

Çamardı Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesinde Muhteşem Konferans
Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Başkanı Tahir Fatih Andı’nın katıldığı konuşmacı olarak konferansa Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eke, İlçe Müftüsü Muhsin Yıldız, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili sinevizyon gösterisi yapıldıktan sonra kürsüye çıkan Andı, İmam Hatiplilerin ’Asım’ın Nesli’ olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ’Bugünün Asım’ı’ şeklinde bahseden Andı, kendisinin İmam Hatipli olduğunu her fırsatta vurguladığını, gençlerin kendilerine rol model arıyorlarsa bunun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurguladı.

15 Temmuz Darbe Girişimi’ne de değinen Andı, Milletin birliğini parçalamak isteyen hainlere karşı milletin dimdik durduğunu ifade etti.

Darbenin asıl hedefi olan Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece milletin değil, dünya Müslümanlarının umudu olduğunu ifade etti.

Konferans sonunda Andı katılımcılara ve Okul Müdürü Abdulgani Özkan’a teşekkür etti. Öğrencilere Tahir Fatih Andı’nın "Bugünün Asım’ı, Celal Hoca, Çanakkale" kitapları hediye edildi.
Kaynak: İHA