Bozüyük'te Aşure İkramı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Kasımpaşa Merkez Camii dernek yönetimi tarafından cami cemaati ve vatandaşlara yönelik aşure ikramı yapıldı.

Bozüyük'te Aşure İkramı
Öğlen namazına müteakip cami derneği tarafından gerçekleştirilen aşure ikramına, cami cemaatinin yanı sıra protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Aşure ikramı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Cami Derneği Başkanı Osman Tekeli, aşure ikramı ile İslam dininin bu güzelliğini bir kez daha ortaya koyduklarını söyledi.

Tekeli, "Hicri yılbaşının ilk ayı olan Muharrem ayına kavuşmuş bulunuyoruz. Muharrem ayına kavuşmamız nedeniyle müftülüğümüz ve Kasımpaşa Camii Derneği ortaklaşa çalışmasıyla halkımıza yönelik aşure ikramımız oldu. Özellikle dinimizin bu güzelliğini bir kez daha ortaya koymuş olduk. Aşure ikramımız farklı fikirlerde düşüncelerde olan insanları bir araya getirdi ve bir kardeşlik havası oluşturdu. Ben şimdiden Müslüman kardeşlerimizin Bozüyük halkımızın Hicri Yılbaşını tebrik ediyorum. Rabbim mübarek Muharrem ayı dolayısıyla inşallah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi arttırsın" dedi.

Kaynak: İHA