Başsavcı Çatal'dan Rektör Gür'e Ziyaret

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başsavcı Çatal'dan Rektör Gür'e Ziyaret
Ziyaret sırasında kendisinin de Gaziantep’e yeni atandığını ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ile karşılıklı olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Başsavcı Musa Çatal, “Sayın Rektörümüzü öncelikle seçilmesi ve atanmasından dolayı tebrik ediyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevinin Gaziantep’imiz için de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gaziantep Üniversitesi hem Gaziantep, hem Türkiye için önemli bir eğitim kurumu. Hocamıza Allah yardımcısı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette Başsavcı Çatal’ı Gaziantep Üniversitesi konusunda bilgilendiren Rektör Prof. Dr. Ali Gür ise, 3 bin 500’ü dünyanın 98 ülkesinden olmak üzere yaklaşık 50 bin öğrencisiyle GAÜN’ün büyük, kaliteli bir üniversite olduğunu vurguladı. Gür, “Üniversite olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonda da ilklere imza atmaya devam edeceğiz. Üniversitemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehri kucaklayan, iş dünyasıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla kol kola, katma değer üretmek için gereken her şeyi yapan bir üniversite olmaya devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA